Vidgade vyer

I måndags avnjöt jag återigen en fin frisörstund hos min eminenta och numera även pregnanta frisör Ulrika. Morot is now my middlename. Men hey, det är nytt och jag blir nog snart vän med mitt galna morotshår. Hursom, hon förtjänar lite extra cred min frissa. Detta är några av hennes alster (försök att fokusera på frisyrerna & inte på det stora egot som gång på gång får äran att bära dem).

    

I övrigt har jag noterat att årets gatufestkommitté kommer att duka upp till ett riktigt trevligt kalas i juli. Lite tidigt att snacka gatufest i detta nu men som sunkenbo har man sorgligt nog inte så jävla mycket annat att se fram emot än årets spyhögtid. Tingsek, Hästpojken, Mando, Håkan och Timo stannar för picknick i det gröna. Sehr gut.
En annan sundsvallshändelse som ligger närmare i tid är att gamla Skeppan gått under klubban och orgelepoken går i graven på lördag. Slutt, kapputt!

Har bakat ihop en del AW och spontanutgångar sen sist. Huvudingredienser: Styrdans (!) & ansikten från förr. Den färdiga, uppätna kakan ser ut såhär:

       

Imorgon har jag med nöd & näppe undsluppit en jobbkväll så helgen ska spenderas i västra. Angeltävling i Munkan vilket innebär fulgroggande, punchfylla och invigning av min fina björn*****. Fäncy!

 Låt er inte luras av den allvarsamma uppsynen.






It is the Broddway or the Highway

Det är skillnad på is och is. Igår var jag och H på vardagsunderhållande (bortsett från TIK-förlust) hockeyderby med Magda och hennes brorsa. Idag ville jag, i rent raseri, slänga mig ner och döda all is på vägen hem från jobbet. Men jag & S-Björn kom fram till att det enda det skulle leda till var ett välkomnande med öppna armar på både ortoped & psyk så vi bestämde att ett inköp av broddar är den mer sansade lösningen på vårt progredierande halkproblem. Dessutom skramlar det ytterligare poäng till tanskapet. Efter bedriften att ta sig ner för Norra Berget ansåg vi oss värda varsin kopp grönt jasminté på Wayne's. Sen var halkan glömd. För nu.

Träffat fina Jo idag också. En ljuspunkt. Hon tipsade om Kitty J's krönikor bl.a denna. Finurlig den där Kitty. Precis som fina Jo.

I lördags spontanslog jag & L våra påsar ihop och när vi gör det kan det se ut såhär:
     

Det kan också resultera i en del konstiga sms som man får stå sitt kast för efteråt. Hopps!

[Veckans Newsflash!]
Nu har Elin&Krister-bebisen äntligen gjort sitt uttåg. Vackra Iris är här! Ser fram emot att träffa henne "outside the box"!
Systern har stuckit på Asientripp och jag saknar henne already. Tur för min abstinens & systerliga oro att hon resedagbokar frekvent. 
 


Det är o:et i poffet som gör det

Stockholmen.
Efter behändig Saabresa i trötthet, med rågkuserejs och kaffestopp såg vi Sthlm framför fötterna.
På grund av trubbel med cheapo-Fly Nordics plan stod det klart att Figgs inte skulle få lämna Ume för Sthlm förrän på lördagen hur mycket han än bönade och bad och låg med chefer..:) Finna sig i sitsen och gå vidare. Hos Mr Kling i Solna var man turligtvis välkommen och uppstyrning skedde med etiopiskt käk och diverse barhäng med ekonomer och annat löst folk.
Så lördag morgon. Slog upp ögonen till årets andra (!) bakdrunkenhet. Planen var att möta morsan & T för att kolla  på en ny båt. Det var att glömma. Fick istället fokusera på att förflytta mitt arma jag till stan & möta Figg. Gunga på båt hade inneburit kräka och bräka.
Repade på nåt sätt till dagen & kvällen till levnadsduglighet. Sprättade en vinare & siktade på Hovet. Tre timmar (!) The Cure senare förklarade min rygg världskrig mot mig, min gamla handbollshöft gjorde sig påmind och fötterna var frusna flak. Men öronen var nöjda & glada både för vad som varit och att det till slut var över.
Därefter klockade race på söderspub, Rival & Spy Bar. Sunkanansikten och folk från förr susade förbi i Jack&cola-ruset. Det sista jag hörde var ekot av Melodie Mc's "dumdadum" på Stureplan. Ordentligt kul mina vänner -och väldigt långt hemifrån.

Nu väntar vi på bebis. Elin&Krister-bebis.

    

Just Like Heaven

Ihoppackad. Trött. Längesen jag skrev osv. Ja, veckorna sure flyes by när man har blivit med student. B är en kul kis med massa frågor som håller mig på fötterna.
Nu ska jag dock ägna mig åt ett litet stycke ledighet. Tänkte hänga med Robert Smith och jämföra läppstift i helgen. Jag + Figgs + Sthlm + liggunderlag + en 90 säng + the cure + rödtjut deluxe = en ovärdigt tung måndag. Men vem orkar tänka så långt.

[Daylight lick me in to shape]

Smack & good bye!

RSS 2.0