Sanningen bakom..

..varför jag inte bloggat på ett tag är alldeles för enkel och opretantiös är jag rädd. Brist på tid och lust och framförallt en total oförmåga att röra ett endaste klåfinger efter en påsk med hejdlöst frossande i ägg och karra. Bloggkaraktären är i gungning. Jag vill aldrig mer se åt sattyg som skumbjörnar och jungfrubröst.

Mellan frossandet har jag kört skoter besinningslöst tills mina ögonfransar blev stela och kritvita av nysnö, druckit mormors vällagrade whiskeylikör tills jag fick svår halsbränna (manligt!) och desperationssolat i den lilla vintersol som behagade vila över Oxsjön. Alldeles makalöst trevligt.
Mer då, tänker ni? Det där var väl inget. Oh Well. Åkte till Indal & slöt upp med Elin, Krister & Björn på påskaafton. Björn bjuppade på veggolasagne som alla verkade nöjda med utom han själv. Myspyste loss med finaste Iris efter en kupp av Krister ("här har du en unge") vilket visade sig vara kvällens, förmodligen helgens och möjligen årets, höjdpunkt. Bedårande bebis den där Iris. Klockan blev sent och vi peugeotrejsade hem i Sunkannatten. 
Av denna orsak slöades det mesta av söndags bort i soffan men kvällskröken vigdes åt sconesbak och filmkväll hos Sara & Björn. Peter O´Toole spelar fantastiskt i Venus, förstår hans givna Oscarnominering. Filmen däremot, bjöd på finfin brittisk humor i början men förvandlades tyvärr till de ultimata sömnpillret på slutet.

 


Annars har veckan börjat strålande. Dr ILK is back och Timrå plöjer sig fram som en respektlös best i slutspelet. Vem har mage att klaga då? Nu: House.

So long! 


Knäckvecka

Veckan som gick behövde egentligen fler timmar för att räcka till. Den totala knäcken var stundtals nära men till slut knöt vi ihop vecka 10 på ett riktigt tjusigt men slitet sätt. Shortcut: Angling med ett stycke finfin gäddfångst (äntligen!!), jobb en masse med hägrande kommunikationsproblem 24/7, försenad födelsedagsmiddag för lilla svägerskan i Forsa, mysmiddag på Albäcks med H & M och slutligtvis tjugonde gången kent med sis, H, Sara, Björn & en resfebrig Figgs i en glesbefolkad Eon Arena (Utan dina andetag skrällde mest). Veckan i sin helhet beskrivs nog bäst via bild. So here it goes.

                 
 

1. Angelpepp & punchyra
2. En frusen mor
3. Påklätt är det nya svarta
4. Docksött kusinbarn -Stina Elvira
5. Lika söt svägerska i presentöppnartag
6. Mannen och hans tuffa mormor
7. Björn i sunkansolen
8. Kaffet är den landstingsanställdes bästa vän...(Hello magsår!)
9. ..... men man blir inte avsevärt mycket piggare för det..
10. S-Björn in action
11. The Wall of Shame på 25:an. (självklart medvetet suddig för samtliga berördas bästa)
12. Björns handske visade sig vara gjord av Kid Nappa
13. Lars gled förbi 25:an - har tydligt svårt att hålla sig borta
14. Paltkoma efter vrakmiddag på Albäcks
15. Kentpepp
16. Systrarna Aronsson på konsa
17. H & F, happy to be in Timrå!
18. Syster Lugg, jag & Figgs
19. Sami in the sun


Idag har jag inlett vecka 11 med 4:e dagen jobb, träffat Ricardo, Linda & Amanda som varit i Chile i 6 veckor, fikat med Björn, handlat mat och medicin till min man som sjuknat till efter helgens upptåg och nu ska vi knöla ner oss i soffan och kika på "The Kingdom" på rekommendation av Fröken Linda. 



Imorrn: TIK-MoDo.  It's on again!


Jag tror på Markus

Morgonens låt: Jag har simmat långt ut från land -Tomas Andersson Wij
Den har en tendens att dyka upp i etern i exakt rätt ögonblick.

Längesen jag pladdrade om musik -på riktigt, men det har nog berott på att det inte funnits något nytt under solen som riktigt berört eller upprört mig. Men nu finns det ett namn. Laaksos Markus Krunegårds alldeles egna "Markusevangeliet". Förutom en lysande skivtitel levererar han vårångest at its finest. Kommer bli min stadiga partner i lurarna ett tag framöver.

Nu måste jag slå av radion, att höra Idol-Olas sliskiga skånska ger mig sken-morningsickness.

RSS 2.0