Scarlett Jo'

Häpp! Tillbaka. Lite upptankad på vår även om den kom av sig en aning sen sist. Kylan har blivit en partner och är nu knappt märkbar, men idag har solen bestämt sig för en visit till Sunklandet. Vi får se om det blir till att kila stadigt eller ett one night stand av det hela den här gången. Igår hade vi fått finbesök av Polobubben så vi tog en krogrunda och kikade på engelsmän som lekte med boll. Man U tog hem det med bravur efter straffdrahama. Skulle tro att man inte vill bo i Anelkas eller Terrys fotbollspjuck idag. Hårt.

Scarlett Johansson har påtat ihop en platta med covers på några pärlor av Tom Waits som inte är så pjåkig när man kommit över det faktum att hon låter som en hel karl. Kul för henne. Snygg som få, cool som få och sjunger som få. Jag är lite kär i Scarlett. Eller mycket.

Ikväll ska det festas med jobbet men jag får inte vara med och leka för jag måste hålla jobbet igång på Stroken ännu en afton. Känns fantastiskt. Int bitter ja e!
På lördag får jag mitt. Det är då jag ska inleda min kärleksaffär med Rod Stewart.

Vi var i Hamra för hundra år sen. Eller i april. Såhär såg det ut.

      

Kanonkul som Benjamin hade sagt. Adjö.

Tid tar tid

.....och så är det med det. Skralt mellan inläggen sägs det och visst är det onekligen så. Men herregud goda mänskor, det är ju vår! Vem har tid med bloggplitande då? (HANNA!?) Solbortskämdhet och för varma fötter i skor som inte fattat grejjen, folk i parker, slänter och fyllda fylleceller mer än nånsin. Grilloset och ljudet av folkbärs som öppnas i takt med fågelsången. Folk går bananas över våren och jag är inte sämre. Nu rustas det för fest!!
Jobbet har till och med varit fantastiskt idag, allt i medvind ändå till T minus 5 minutes and counting då jag på måfå råkade krasha ett glas som naturligtvis gick en miljard små bitar. Men jag bara log och sopade glatt upp skärvorna för inget kunde minsann stoppa min helg då! På hemvägen i den fina guldiga bilen kom jag på mig själv med att  helt oväntat längta intensivt efter Coldplays (!) nya skiva. Har ingen aning om när, men jag tror det blir magi. Precis som Joel Alme och First Floor Power. Way Out West -klart och betalt, kan även det komma att bli hur bra som helst. Sigur Rós, Holy Fuck, Okkervil River, Broder Daniel & Flaming Lips ser mest spännande ut på papperet.


Äh, det här stjäl dyrbar tid, sa vi ju.


RSS 2.0