Fel fel fel!


Depeche Modes nya låt borde vara given på vilken Spotifyplaylist som helst. Videon har en svag doft av kents Dom Andra, fast här rullar det baklänges och handlingen är betydligt mer brutal. Inga mjuka tigrar så långt ögat kan nå.
Men Figge, vad hände med Anton Corbijn? För det här har inte han gjort  va?




Skönheten och odjuret

Jag bjuder er nästa avsnitt i följetongen Joaquin Phoenix, tillika Oscarsgalans höjdpunkt. Från nominerad J.C till årets skämt på nolltid. Undrar vad han har för ess i sin ärm egentligen? För jag bara vägrar köpa det. Vägrar.




En vår, tack!

Inte nog med att sömnbristen flåsar mig i nacken. Nu är även förkylningen mig på spåren. Borde vetat. De brukar nämligen alltid traska hand i hand. Men jag ger å andra sidan sällan upp utan strid så bring it.

Igår käk & bio (The International).  Filmen var ett sömnpiller eller så var det någon som blandat sömnmedel i maten. Vinet friar jag från alla anklagelser.

Nu ska jag kila och hämta ett paket som innehåller nya pjuck. Man borde i mitt tycke även kunna beställa våren via postorder. Men attributen får väl trösta mig tills vidare.


Until we bleed

Lördag morgon. Kliver ur hissen på jobbet när jag märker det -näsblod. Jag blöder näsblod. Igen. Tröttsamt. Inser att sömnen fortfarande är ute efter mig. Att jag inte på långa vägar fyllt min sömnkvot men fortsätter att leva i ljuv förnekelse.

Igår höll en riktigt bra film mig vaken. Felon. Se den och sov sen.



Joelbitar

Ett påfallande dött Sunkan. Har ägnat kvällen åt Joel Almes stämma. Krävde en skvätt rödvin. Mycket sorgset, vackert och väldigt Dylanskt. Lite egendomligt att han inte blev mer exploaterad efter den skivan. Kanske medvetet visserligen. De kan ju vara lite svåra di där värstkustkisarna. Men det finns faktiskt inte en dålig låt på Master Of Ceremonies så den får rulla ett tag medan jag väntar på Hägga & the thieves from the norths albumsläpp. Lokalpatriot som jag är.

Dagens glädjeämne var annars ett brev som innehöll en inbjudan till 30-årsfest. Ska bli riktigt kul att se somliga igen. Oh yes. Jag äter vadsomhelst.

Nu ska jag utvidga min sömnkvot. Ligger back för några år framåt skulle jag tro.




Slutvitsat för Ingo & Bingo


För en tid sen skanderade jag loss här på bloggen att På Spåret kunde stämpla ut efter Timos knockout. Okej, så bra kanske han inte var men det känns ju skönt att SVT tar mig på orden


Värst vad jag gaggar mycket om TV. Har jag inget liv eller?
Jo. Igår käkade jag lunch med Jo. Det var livskvalité. Kort -men gott.

Annars zip, zero, nada.


Koka soppa på såpa

Nyfikenhetsglodde på reprisen av 183 dagar och kunde konstatera att den var spetsad med så många gamla såpakådisar att jag till slut, på grund av att jag försökte komma på vem som hörde hemma i vilken serie, totalt tappade bort den eventuella smaken.

Tänker dock hyscha Sverrirs medverkan & istället lyfta fram en annan favorit som jag skymtade i en scen.
Daniel Larsson. Spung var & är en magnifik serie. Kanske till och med ännu bättre nu än då.

 

Utmaningsreplik

Eftersom Mr Ex så entusiastiskt fotoutmanat mig bör jag väl se till att med stort engagemang delta.

- Gå in i mappen mina bilder.
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.

Here it goes:


Thank you for smoking.
Göteborg 2007. Mittemellan två spårvagnshållplatser på väg till Kontiki på skum rockabillyklubb. Förväntningarna var höga men fallet blev snabbt och platt. Skulle träffa L's nya dejt men han visade sig vara högre än Eiffeltornet at that point så det slutade som det brukar, det vill säga på Sticky med alldeles för mycket Absolut Mandrin i systemet hysteridansandes till Common People toppat med efterfest till gryningen i L's lägenhet i Vasastan. Öppna fönster, gitarr och sång. Det var en fin kväll.

Så, känn er utmanade FladderbenElin

En gammal bekantskap

dök på mig under tidigare nämnda Kårhusrus. I give you sjuksyrrestudenternas Supernolletrofé.
Han & jag delade en taxi från Nacksta en gång för 7 (!) år sen.


Please feed Gustaf!

Pustar ut med ett glas vin efter en jobbkväll med en del halligalli.
Kikar på reprisen av Popcirkus. Förövrigt det första jag ser av programmet. Lite småhaltande & nervig Luuk möter proffsigheten Sinding-Larsen (hans frisyr?). Jag gillar konceptet ändå. Ge dem några program till och det blir klock.
Gästar gör Mando & Jenny Wilson. Jennys röst ligger skönt på gränsen till jobbigt skev men hon lyckas hålla den i schack & det gör att jag alltid får mersmak. Gustaf Norén är lika spinkig som när jag mötte honom på X2000 från Gbg i somras. Ingen har sett till att ge honom tillräckligt med mat än, den stackaren. Men h*****e vad het Dixgård är! (och det är jag givetvis helt ensam om att tycka)

Göteborgs finest

Håkan på Stads ikväll. Som vanligt levererade han hela sin själ och lite därtill. Roligast var att han nämnde Harry King-fadäsen från i somras. Pinsamma nyheter reser fort. Tur att den stackars recensenttösen inte var närvarande ikväll.

Vidhåller förövrigt att Spegelsalen sköter sig riktigt bra som konsertlokal & att en öl ibland kan vara good enough.

Tack för värmen, Håkan!

[Ibland är en lögn det finaste man har]


Back in time del 2

Självklart kan jag inte snuva er på lite kuriosa från lördagkvällens återtåg till studentmeckat (!) Kåren. Det var en besynnerlig kväll där mycket lämnades åt saknaden och den gnagande magkänslan att allt brukade vara lite roligare. Men trots det fanns det några procentenheter som höll måttet.




  Sjusorterskakordeff  hos K & E



 ....sådär stora stakar fanns minsann inte på min tid (höhöhö)



    



 Fyra pajer och en whiskeycola



 


Madonna

ska jag se den 9 augusti. Kalas! Den börjar arta sig den här konsertsommaren.


Back in time del 1

Sjusorterskakorfika var första depåstopp. Det hela började med att en jättesöt bebis kräktes på mig.
Förutsättningarna för kvällen känns fina.

Saturdaydisease

Lungorna känns osmakligt sönderrökta och kippar febrilt efter luft, trots the amount of noll smokes. Hjärnan har blivit lätt överkokt under jakten på klarheten som jag aldrig riktigt hinner ifatt. Två Alvedon och sömn blev gårdagens repris. Idag tänker jag därför ta ett kraftfullt kragtag och reunita med gamla kårskrällen. Det kan innebära att nästa Alvedonintag inte är långt borta. Sömnen kan däremot jag inte svara för.

Uppåt värre. Jaja.

Raderad, men aldrig fri


Plötsligt fick jag känslan att jag transformerats till en insertknapp.



Död Rymd

Jag har aldrig sällat mig till skaran tv-spelsfantaster varför jag inte heller hängt med i utvecklingen av dessa. Jag skrattade därför rått & hånfullt åt Figge när han blottade sig själv genom att avslöja att han praktiskt taget gjorde i brallan när han spelade Dead Space första gången.
Dead Space!? Namnet känns föga skräckinjagande och sniffar på gränsen till fånigt, tänkte jag. Hur otäckt kan det vara?

Fy fan. Efter en utmattande demonstration, där jag spenderade större delen under ett täcke, är jag beredd att påstå att det var svinotäckt. Vilken fullständig mes jag är!


PS Mina barn kommer aldrig få tillgång till någon död rymd. 
Vem i helsike dödade Super Mario Bros?



Norrländskt hopkok


    



   
      

RSS 2.0