The Öråd

För några helger sen fyllde den förträfflige Jocke aka Paolo trenolla & bjöd in till fest slash tävling i sann Robinsonanda. Örådet gick självfallet av stapeln på Tengah, för kvällen klädd i Havstovikens vita skrud. Två peppade lag -Bosvedjan & Skönsberg, slussades ut till ön och välkomnades med skumpa & grillspett kring brinnande facklor. Under ledning av Paolo och hans högra hand Gbg-Harald fortlöpte sen ett gäng prestigefyllda tävlingar i rask takt, innan det hela avslutades under en ljuvlig middag. När samtliga poäng var sammanräknade stod lag Bosvedjan som segrare med en ynka poängs skillnad. De fick därför äran att hoppa in i en vit limo för återtåg mot civilisationen. Men vi som snöpligt snubblade på mållinjen paddlade givetvis kajak till människobyn för vi kunde ju inte missa kvällens stora överraskningsmoment, lille Oskar Linnros som fick gamla Avvans golv att svaja. Short but sweet!


Smells like teen spirit

Oj, sicken händelserik vecka som passerat. Började den på sämsta sätt med monster-pms. Jag muttrade sönder allt och alla och var en riktig pina i baken skulle jag misstänka. Tur att jag huserar i eget hörn på jobbet nu när nytt system ska invigas på måndag och allt är uppfuckat. 

Framåt onsdag började jag äntligen känna igen mig själv igen. Lagom till en försenad presentmiddag på Jop's för Calle som blev en mycket lyckad kväll med avslutning på Tivoli med kladdkaka och mysbrasa.
Torsdag blev en heldag då vi höll utbildning i HLR för ett gäng kollegor. Mycket skratt och stoj men dessutom  rätta takter och "rädda liv"-fokus. Sen kvickt hem till Happis för snabb dusch och ombyte innan stortartad avslutning av söndagsklubben tog vid. Sista träffen blev alltså på en torsdag med gott käk, vin och snack på 1891's innergård. Jag kommer att sakna Peter så makalöst mycket. Kan inte riktigt ta in att han ska flytta än. Då får jag en sån där enerverande klump i halsen.

Helgen stormade in på banan med en klassisk soffhängsfredag. Men först lagades en god middag och som flytande efterrätt smuttade vi päroncognac och finwhiskey.
Upp tidigt lördag och avverkade massa måsten. Blev sugen på att baka (!) så vi stannade och köpte ingredienser till saffransbullar. Fyrtiofyra nybakade sådana i frysen ligger bra. Sen slängde vi ihop en grymmegod pizza till middag och till det världens godaste Ripasso (Liza!!) Kikade på "Så mycket bättre" och tyckte att Plura var fin som vanligt. Mer sömn och en söndag med hemmafix deluxe. Nu sitter jag och myser men borde verkligen ta min arma kropp och leda den till dusch. Eller bad. Ja, någon slags renhet. Luktar på er senare.

Tid som flytt

Flytt innebar som synes bloggstiltje. Nu har Liza skaffat en bloggbebis så jag har lovat att ta bättre hand om min. Men jag måste erkänna att motivationen har varit större. Wello. Vi börjar med lite bilder på vad jag sysslat med hittills i år.

Barcelona åkte vi till i maj

åkte vi till i maj

Maria fyllde 30 i juni



Midsommar enligt traditionens regler på Rödön



Gatufest i juli

Besök från Umeå & Göteborg



Semesterstartade på Oxsjön


Stockholm med pappa, Lina & Frida


Roadtrip Göteborg/Skåne/Österlen i augusti


Way out west




Ja, vi får väl stoppa där tills vidare. Hej.

RSS 2.0