Julfnul

Har kommit fram till att jag förmodligen driver historiens tråkigaste blogg just nu, med usel uppdatering och svintrökigt innehåll.
Men egentligen bryr jag mig inte så mycket om det. Jag skriver när jag känner fört. Eller när någon påminner mig. Eller när jag helt enkelt inte har nåt annat för mig. Fullständigt o-pret-ant-iöst.

Sitter på jobbet och suger på en sursalt klubba och glädjer mig åt storvinsten på triss som jag nyss skrapade hem. 50 kronor. Klirr klirr i kassan. Skulle således kunna köpa mig 50 klubbor till, men inser vilken sönderfrätt tunga det skulle ge mig till jul så jag håller mina hästar.
Glädjer mig också åt fina julklappar jag fått av en gullekollega. En grön plastask för ägg! Hur bra!? Nu slipper jag släpa min okokta frulle i plastpåsar till jobbet. Fick även massa smarrigt doftande duschgrejjer. "Nån" har tydligen varit snäll. Alternativt luktat illa.

Julen då?
Jovars. Det har frossats i julbord med jobbet. Klapparna är inhandlade och nästan inslagna. Julbaket är översstökat och frysen fylld. Granen står klädd i stugan och den årliga julgröten hos svärisarna är uppäten. Helsike vilken julkung jag har blitt på gamla dar! And I'm lovin it!

Jösses, nu kom en patient till mottagningen med en gigantisk chokladask och tackar för god omtanke. Himla fint!

Snöskigt!

Jäklarns. Vilket snörusk som härjar utanför fönstret. Jag som tänkt vara lite fiffig och tagit en flexfredag för att hinna fixa och dona med klappar & sånt (låter hurtigare än vad det är, trust me).

Men nu då. Jag vill knappt dippa tån utanför dörrn. Men är nog så illa tvungen. Har dock fördröjt det hela med en stor kopp kaffe, under filten i soffan, tittandes på skidskytte som slutade med Carl-Johan Bergman-seger. Kul för honom. Jeo. Slit och släp för dessa elitidrottare. Kan ju vara kul att slippa bli 47:a hela tiden.

Imorrn ska vi ha nån slags bakdag här, jag & Hanna, medan våra karlar ska stå för markservice och takeaway. Lite saffransbullar, knäck, havrekex och pepparkaksrullstårta med saffranskräm i ska vi försöka åstadkomma.
Smarr!

Nä, dags att slänga sig i duschen och dränka mina snösorger. Fast egentligen vill jag ju ha snö. Bara inte själva toksnöandet. Ni fattar. 

Okej. Det här arkiverar vi under avdelningen meningslösa blogginlägg.

On the road again

Måndag och sent igår hemkommen från en regnblåsig roadtrip Sundsvall-Sthlm-Sundsvall. Slutmålet för nerresan var Carros 30-årsskiva i Årsta men innan det var dags för finstass tog vi en avstickare till Barkarby för att eventuellt trigga julkänslan lite ytterligare och inhandla en och annan klapp. Bah! Det gick uselt då vi fullkomligt blåste bort och likaså shoppingsuget. En golfklubba en piké rikare blev H medan jag kammade noll (!).

Polo bjussade på frinatt på Scandic Järva Krog och där hann vi med dusch & piff innan vi slängde oss i en taxi till Årsta. Där bjöds på rejäla festligheter, i en trång men mysig källarlokal, långt in på natten. Lekar (wohoo, musiklek!), god mat & dryck och en smula dans och ett avslöjande om förlovning blidde det minsann.
Sen halvljuv sömn i mjuka hotellakan.

Innan hemfärd igår tog vi en sväng förbi Sollentuna Centrum med sikte på fler klappar, vilket det också blev! Lycka!

Gamla Volvon tog oss sedan åter till Sunket och direkt till en sen middag hos Hanna & Olov för att fira den sistnämde som också fyllt år under gårdagen.  

En mycket mysig helg är till ända och jag har svidat om till jobbstass. Men imorgon kväll ska jag minsann idka lite hockeyspänning live i EON med Magda, JP och Elin. Goooooooo TIMRÅ!

RSS 2.0