Sittin' on the dock of the bay

Så var det kirrat & klart. Pröjsat och maxipeppat! Del 2 i NY-drömmen bokades häromdagen och nu känns det plötsligt en smula närmare avfärd. Eftersom vi stannar i nio dagar valde vi att boka en lägenhet på kajkanten i Jersey City med en sjuklig view över Manhattans skyline. Nu är det bara fickpengsrejset kvar och jag är snålare än nånsin.
Fast, jag köpte nyss en ny parfym jag varit sugen på länge i och för sig. Spara vs slösa. En tuff match.

Fnular annars på sommarplaner. Sen semme som sagt och endast tre fjuttiga veckor bjuds, medan H kan götta sig åt fyra. Lutar åt turen Oxsjön, Bollnäs, Sthlm, Göteborg. Ungefär som vanligt alltså. Slö & slapp i ingenstanset och loppisrunda i Hälsingland, följt av brännboll enligt tradition. Därefter är jag sugen på att säga hej till Helena & Tobbe i Mariefred. H kan lira lite golf samtidigt och jag kan... eh, titta på, hehe. Sen är det två snubbar i huvudstaden vi inte sett på länge som kanske får sig ett besök. Mr Kling & Mr Ring. Slutligen färd mot Gbg och troligen tredje gången way out west, som därmed får runda av ledigheten. Nånstans därimellan ska vi också hinna jobba häckarna av oss i Skrängsta och det stora stugprojektet som nu drar igång på riktigt. Snickarbralla på!


PS 1. Trallen blev himlans fin.


Trallalla (lilla molntuss)

Hej. Här bygger vi trall. Det blir fint. Tror vi.



Annars är det mycket sol in och sol ut, blås i träa och allmän väderambivalens.
Mellokrysset är löst och den första guppande båtmiddagen betades av igår. Några kilometer har avverkats i spåret och blommor har planterats. Syrenerna blommar och gud, vad det luktar sommargott! Vad kvällen bjuckar på har jag ingen aning om än, men det blir säkert nåt strålande. Nu tar jag paus i solstolen med en kopp kaffe. Långledigheten ger mersmak och sen semester känns i dagsläget inte helt genomtänkt.

RSS 2.0