Natur(ligtvis)!

Jag har bytt skepnad och blivit en naturjunkie, utomhusförespråkare och overallposör. Kunde man föga ana. Men håll med om att vind i kind är en rätt skön kontrast mot dammig, instängd gammal sjukhusluft. 
Att gäddorna däremot inte ville vara med och leka var ju synd och skam. Men den medhavda minttuun värmde fint från insidan och gjorde bristen på fångst lite mer obetydlig i sammanhanget.

 

Igår bokades den så. Del 1 i sagan om New Yorket. Tack vare systrarna Kelm flyger vi skandinaviskt över Atlanten för en spottstyver och nu återstår endast ett tak över våra huvuden så är saken biff. Längtan kommer att bli svårhanterlig när överpeppen redan tagit plats i min kropp.

Förövrigt fick jag den här bilden i ett mms igår. Jag har tyvärr inte träffat Ivar in person ännu men ingen kille har charmat in sig så i mitt hjärta fotovägen. Vilken sötnos han är! (och ja, Björn, du är helt okej du med).





Långhårig mammaledighet

Nej, inga små bebisar för mig men däremot är min frisör på tjocken igen och senast det begav sig klippte jag mig inte på vad som kändes som en hel evinnerlig tid. Jag och förtroende alltså. Patetiskt. Liza (som förstås är grymt bra) fick väl på sin höjd fransa av topparna någon enstaka gång samt färga på barret för att jag skulle slippa århundradets utväxt. Exprimenterade själv med konstiga moussefärger från ICA som höll i tre dagar. Hua. Jag vill inte! Varför ska det skaffas ungar istället för att jobba. Kvicka dig tillbaka till saxen är du snäll Ullis!

Annars var Soffen hemma i helgen och vi lapade sol, vin och brandrök i flock ute på Alnö. Det visade sig dock vara nåt fel på vinet och överdoserandet av friskluft för på natten mådde min lilla mor riktigt risigt. Även syster kräktes motvilligt dagen därpå medan jag låg i någon slags fosterställning iklädd gammal morgonrock 80 % av dagen med huvudvärken från helvetet. Jepp. Till helgen är det angling i västra. Man bara älskar det.




Ett ess i skjortärmen?



NY update: Har spanat in sköna Ace Hotel ett tag (såg att det fanns i din tipshög också Liza). Liksom svårt att släppa tanken på hur soft det vore att bo där. Vad säger ni pojkar & flickor. Har ni råd med en 12-13 papp? Då snacker vi givetvis in total. För resa + hotell. Eller suktar ni mer efter budgetalternativ? Ditt tips verkar annars helt ok, Figgs, men med viss reservation för pensionärsvarning. Blablabla. Ge mig edra åsikter nu!

Gällande annat.

- Förfärligt mycket firar vi H som fyller ettochtretti idag
- Förfärligt kul med Magic Numbers till Ume Open.
- Förfärligt hemskt med naturkatastrofer
- Förfärligt med ny snö när det enda man väntar på är vår!
- Förfärligt nyfiken är jag på Figges nya hydda
- Förfärligt mycket längtar jag till nästa helg då syster kommer hem på visit
- Förfärligt fel låt som vann






Bilder från www.newyorkinspiration.com

Alla bara flyger sin kos

Jahapp.
Efter det slöa, slappa, likgiltiga ser jag ändå en hint av vår i antågande. Eller väljer att inbilla mig så.
Då väljer emellertid hela kretsen kring oss att lämna Svedala för varmare trakter. Morsan nyss hemkommen från Teneriffa, brun & lycklig. Idag åker svärmor & svärfar till Bali med samma plan som svägerskan med man som  väljer att stanna i Thailand. På måndag sticker farsan & Lina till Kanarieholmarna. Kajsas tripp dit stundar också, liksom doktor Fredriks resa till Portugal. Såatte. Det känns ju sådär att omges av dessa überpeppade utlandsresenärer. Well, andas in, andas ut & bidar min tid. Bibehåller fokus på NY i september. Igår letade jag i alla vinklar & vrår efter hotell. Kontentan blev att vadsom egentligen borde funka. Hey, det är ju the big apple. Vad kan möjligen fela? Det enda man behöver är nånstans att vila fötterna & inta fördrinken sen får det väl bröla hur mycket det vill i rören.  

Ikväll träff med söndagsklubben, återigen på en tisdag och denna gång med hedergästen Peter som är här på snabbvisit. Bästa Peter. Du anar inte hur saknad du är.


RSS 2.0