Orsak till extas

Åh vid min gud. Fleet Foxes Battery Kinzie strömmar genom högtalarna rakt in i blodet och upp i hjärtat genom själen och ut i luften och ner i lungorna som en litet fluffigt moln av förr och nu. Jag älskar. Nä, avgudar, banne mig. 

 


Klick klick, ur kameran ett ögonblick

Eftersom mina ord tycks osedvanligt segdragna kanske jag borde vara så vänlig att bjussa på lite bilder från min dåvarande och nuvarande tillvaro. Men lite trist kanske det blir, med enbart bilder, så lite mummel ska jag, trots allt, försöka "kompletteringsspottaurmig". Håll i er, nu åker vi.

Våren 2011 har hittills gått i hurtbullens tecken. Skidåkning, traskande och kutande runt knuten. Jäkligt skönt att ladda energi. Låter oceaner bort från mig själv men eftersom jag nyss fyllt 31 inbillar jag mig att det är en del av den nya eran mellan 30 och 40, eller nåt. Sen är det dags att påbörja förfallet med gott samvete. 
Igår sprangs därför Vårruset, eller det skulle ha sprungits, men blev istället en kvick lunk på grund av plötslig halskrasslighet.
I afton har vi premiärgrillat på Happis. Innan har vi bara hunnit med en vild grillning på Tivoli med avslutande introtävling där undertecknad fick oväntat motstånd av Olov. Totalt oförutsägbar musikkoll. Jag kunde bara lyfta på hatten där i whiskeydimman. Roligt!! Jag vill spela mera! Vinna vinna vinna! 

I förbifarten köpte H en "ny" bil till sina päron igår och den tvingade han mig att ratta till affären förut. Haha. Jag dog lite. Det kan vara det fulroligaste jag gjort på länge, bortsett från att jag höll på att krocka med gamle grannen Jähkel i en rondell (obs! hans fel). Jag tror bestämt att H har en fetisch för att se mig köra konstiga fordon. Han vill allra helst att jag ska bli kranförare. Märkligt är det. Anyways, googla Renault Kangoo om ni inte redan har koll på hur de ser ut. Jag tror jag eventuellt ska flytta in i den en stund.

Solen ligger för stunden vackert över Granloholm och med laptopen i knät och fredag in my mind njuter jag så mycket jag kan av att sippa på det röda i glaset och vetskapen om att jag strax ska sluka en halvnyttig hemgjord chokladmousse som lydigt står och väntar i kylen tillsammans med chokladdoppade jordgubbar. Jag ska vräka mig i ledighet och lyx era jäklar! Jag hoppas och önskar verkligen att ni gör detsamma!






 

Finaste morfar har ju fyllt 90 också. På det gamla fotot var han 5 år. Fantastiskt.




RSS 2.0