Go bananas in the Big Apple

My God, vad jag neglekterar den här bloggen emellanåt. Det är ju ett smärre under att den fortfarande klamrar sig fast i bloggosfären och inte har självdött. Jaja. Men nu är jag här och småklottrar igen som den sanna bloggperiodare jag är.

Till saken hör, att inte så mycket spännande alls har hänt på en stund. Har som bakant haft jobbfokus och sparsamhet i sikte och där finns inte så mycket av spänning att delge. Löneförhöjning av "pissimissisippi"-typen ramlar in på kontot ca 8 månader försenat. Men det är ju inte så noga det där med pengar va?
Och ja, egentligen är det väl en världslig sak, åtminstone i det stora sammanhanget och jag skulle därför helst slippa gnälla. Men jag vet å andra sidan vilket slit och släp och långa, tunga timmar som inte tycks vara av något större värde. Så nog skaver det som lite ändå.

Men nu till det fina! Imorrn åker vi till NY! Gudars. Bara ett sov till på svensk mark och det på hotell i Upplands Väsby. Glammigt visst. Men sen väntar äventyret på andra sidan Atlanten med panoramafönster, take away-margaritas, skavsår, nackspärr och spenderarbralla!

Nu jobbas de sista skälvande timmarna och jag har stora svårigheter att hålla tassarna borta från Wordfeud.
Sicket lömskt påfund, detta tidsfördrivsknark.




RSS 2.0