Ta det piano!


Tack för att någon dyker upp och gör musikvintern -09 lite mer intressant. Jag är dundersäker på att det här kommer bli ett storslaget svenskt skivsläpp i jul. Kan bara inte komma över hur otippat det är.

Jamen lyssna själv. Det här är ju sjukligt bra! Titeln, pianoplinket, rösten, melodin, stylingen i videon. You name it.
Och allt annat är förlåtet. För nu.
Kunde man ligga med en låt skulle jag ligga med den här på studs.




Tråkblogg

Back at the office och här är det ey okey. En veckas sjukeri kan ta kol på den starkaste (!) och jag känner mig fortfarande ovanligt klen. En Kåvekur borde råda bot trots att den genast gick i klinch med min mage i vad som verkar mynna ut i ett tiodagarskrig. Pust. Och stön.
I förrgår klev jag försiktigt ut genom dörren för första gången den här veckan och medan jag sjukat mig hade det  hunnit bli jul ute. Minus snö. Snabbt marscherat Sunket. Lampor och granar överallt. I mean Ö.V.E.R.A.L.L.T.!
På en bokhandel försökte Filip & Fredrik kränga på mig sin bok "Tårtgeneralen" med sitt sedvanliga babblande i munnen på varandra om allt och inget. Emellertid inget som bet på blekaste fejset i stan, som bara fick med sig en simpel anteckningsbok därifrån. Min promenad fortsatte genom stan i pensionärssakta mak. Konditionsbefriad och svettig ner till tårna slank jag slutligen in och hämtade ut min kentbox, som visade sig vara en mindre koloss. Löjligt dyr givetvis men alldeles alldeles underbart tidsfördriv i höstmörkret. Vinyl är alltid vackrast i öronen, sanna mina ord. 

Igår stundade kvick Kårfolksreunion innan jobbhelgen fortskred.
Det blir liksom inte roligare än så just nu.



Åkommor

Top 3 November

1. Beslutsångest
2. Bakdrunkenhet
3. Halsfluss

Man tackar.

RSS 2.0