Utmanad av Elin (undantagsfall -jag hatar sånt här!)

Dags att avslöja märkliga saker om sig själv, tycker Elin

Regler
:
"Bloggare som blir "tagna" ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information."

1. Jag är småsjukligt besatt av bilder på Audrey Hepburn.
2. Jag har sett kent live 20 gånger. (Ligger ändå i lä, då min vän Lasse är uppe i ett hundratal)
3. Jag har fobi för att ha någon form av mönstrade underkläder under mina vita jobbkläder. (Kan det bero på att Ville har statuerat skräckexempel?)
4. Jag är världens största fegis -och hatar det.
5. Jag kan aldrig slänga ett par skor, oavsett hur slitna/fula/trasiga
6. Tycker, på fullaste allvar, att H jämt borde diska. Jag gör med nöje allt annat i vårt hushåll.
7. Jag tycker inte om glass, men äter det ändå ibland mest för att komma åt tillbehören. 

Finns  nog bara en jag vill utmana. Så kom igen Hanna, du gillar ju sånt här.

Hanna


Spiken i kistan?

En sån här riskerade jag livet på för någon dag sen. Tror inte min rygg hämtat sig ännu. Tänk att något så litet och till synes harmlöst kan vara så omtumlande. Efter någon minut sköljdes dock en våg av värme genom kroppen. Måste nog ge den en chans till, Björn!




Say cheeese!

Hur krystade är inte såna här überuppstyrda bilder egentligen?
Särskilt när fotografen hela tiden skanderar -Kom igen nu, le och bryt ihop tillsammans!






Hey, vänta, jag tror jag just bröt käken ur led!





Summery shit

Nu när det välbekanta höstmörkret smugit sig på mig bakifrån är det väl dags att sammanfatta sommarens utspel. Fyra veckors fantastisk och välbetald (!?) semester gav den nya energi jag behövde. Jobbet var bortblåst ur huvudet, den sena timman blev senare och dagarna fylldes med väsentligheter och annat. En del har jag ju redan spottat ur mig här men sen sist har även en del andra guldkorn format mitt leverne.

Första stopp blev brännbollsfesten i Bollnäs. En blivande tradition? Långt bort ifrån det vanliga suset & duset dukades det upp för landsbygdsfest med valfri berusningsdryck som sällskap. Åkte återigen ut den förbannade kvarten men ingen verkar rå på Umeå Ballclub anyways så vi föll med grace.

     


Sen en rask tripp till allra avlägsnaste västra. "Här slutar allmän väg" och hela skiten. En stycke fin fiskeafton med gäddfångst åt bloggerskan och sjögräs åt andra. Den norrländska solen var maginfik denna kväll.

    

Sommarens finaste dagar spenderades på Öbergs udde. Soleri & baderi mixat med rödtjut, drinks & sköna båtmänniskor.

    

Sol byttes mot regn & fastlandet gav Cirkus Lars Winnerbäck vs matiné Markus Krunegård. I min mening vann den senare men jag tror inte att Lasses crowd agrees with me. Miss Li är en skön figur med sveriges finast klädda band även om de blåste öronen av oss.

    

Sist men inte minst bjussade gräsänkemamman in till tjejkväll i båten. Pasta, skvaller och rosa skinnkläder. Syster förgyllde kvällen med sitt besök.

    

....sen var det ju det där med Way Out West. Den helgen behöver jag dock smälta en stund till och den förtjänar ett eget inlägg.

Smack!


RSS 2.0