Frölundaindianerna

Quickstop Göteborg.

Torsdag 05.12 sätter sig en vansinnigt trött och mulen person på tåget. Sju timmars trötthetsmisär senare rullar hon in på centralen i väst, lite piggare, lite mer nöjd sin tillvaro. Därefter går startskottet för det sedvanliga ruset som innefattar springeri på stan tills fötterna glöder, Lizakäk bestående av "fesksoppa", följt av en intensiv omgång av ett framgrävt TP för unga spelare daterat kring -90. Sist ut som grädde på moset deeptalk in absurdum och lösningar av världsproblem över en dunk rödtjut.

Så slog klockan fredag. Inledde operation förberedelse bestående av stulen skumpa, genomgång av samtliga hitlåtar från 90-talet värda att nämnas alternativt sjungas och påfyllnad av kolhydratförråd på pastarestaurangen Il Vino. 
Bam! 19:e gången Kent. Jobbighet i magtrakten innan som sedermera byttes mot hjärtasmärta och dans(!). De var i det närmsta oklanderliga den här gången. Noterade att den enda som inte tycktes böja sig för kents magi den här aftonen var Timo Räisänen.
After show mötte vi upp Lasse och stack till Rockbaren för ett stycke ölhävning. Den blev dock inställd till förmån för 59-kronors whiskey/cola. Sen slog danssuget till och då var det bara att sätta fötterna i rikting mot Sticky.  Starstruckad av en osminkad Henrik Berggren och dränkt i whiterussian avslutade jag sen kvällen i en dyr taxi mot Frölunda.

Lördag. Åter Sundsvall. Trötthetstrotsig mötte jag L över rödvin och karra. Oscar kallade med sina långa bläckfiskarmar och bjöd på smått och gott innan ikealakanen svepte in mig i ljuv sömn. Något som lätt varit helgens bristvara. Vad sägs om 20 timmar från onsdag till söndag? Föga förvånande att jag på måndagen ville tutta på Härnösands kommun och hånleendes se den försvinna i askan.

 "Sweet dreams are made of this.

Kommentarer
Postat av: Elin

Ni är så söta!!:) H-sands kommun borde veta bättre...:)

2007-11-28 @ 13:08:53
Postat av: Jobbig jävel

Grejen med en blogg är att den uppdateras ofta. Minst flera ggr i veckan. Gärna varje dag. hlest flera ggr/dag.

2007-12-03 @ 19:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0