Just Like Heaven

Ihoppackad. Trött. Längesen jag skrev osv. Ja, veckorna sure flyes by när man har blivit med student. B är en kul kis med massa frågor som håller mig på fötterna.
Nu ska jag dock ägna mig åt ett litet stycke ledighet. Tänkte hänga med Robert Smith och jämföra läppstift i helgen. Jag + Figgs + Sthlm + liggunderlag + en 90 säng + the cure + rödtjut deluxe = en ovärdigt tung måndag. Men vem orkar tänka så långt.

[Daylight lick me in to shape]

Smack & good bye!

Kommentarer
Postat av: Svägerskan

Heey Heting! Hur är the läge? känns som de var ett tag sen jag såg dig nu, känns lite trist faktist. Senatt jag inte kommer hem föränn vecka 10 känns också lite tråkigt...bara tre veckor kvar, pust! Hur var resan till estockholmo? hörde ni träffade brudarna Bus på vägen hem också, skulle va gött att se dem också, hellst innan sommarn & GF. Lär ju jobba på den där festen i år är jag rädd, men på balkongen kan man alltid anlända, även om det är en snabbis! :) Hoppas du mår bra! Föressten, jag & mackan har funderat på lite att dra till värmen i augusti, vore gött med sällskap. Sug på den. Turkland är hett! Miss yo. puss.

2008-02-11 @ 23:03:30
URL: http://fladderben.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0