On the road again

Måndag och sent igår hemkommen från en regnblåsig roadtrip Sundsvall-Sthlm-Sundsvall. Slutmålet för nerresan var Carros 30-årsskiva i Årsta men innan det var dags för finstass tog vi en avstickare till Barkarby för att eventuellt trigga julkänslan lite ytterligare och inhandla en och annan klapp. Bah! Det gick uselt då vi fullkomligt blåste bort och likaså shoppingsuget. En golfklubba en piké rikare blev H medan jag kammade noll (!).

Polo bjussade på frinatt på Scandic Järva Krog och där hann vi med dusch & piff innan vi slängde oss i en taxi till Årsta. Där bjöds på rejäla festligheter, i en trång men mysig källarlokal, långt in på natten. Lekar (wohoo, musiklek!), god mat & dryck och en smula dans och ett avslöjande om förlovning blidde det minsann.
Sen halvljuv sömn i mjuka hotellakan.

Innan hemfärd igår tog vi en sväng förbi Sollentuna Centrum med sikte på fler klappar, vilket det också blev! Lycka!

Gamla Volvon tog oss sedan åter till Sunket och direkt till en sen middag hos Hanna & Olov för att fira den sistnämde som också fyllt år under gårdagen.  

En mycket mysig helg är till ända och jag har svidat om till jobbstass. Men imorgon kväll ska jag minsann idka lite hockeyspänning live i EON med Magda, JP och Elin. Goooooooo TIMRÅ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0