Det här är livet!

Morsning korsning! Här är det den überfantastiska dagen måndag och jag njuter till fullo över att vara tillbaka i jobbstolen. Njet! Men men, det äro överkomligt. Sista dagen på Dagvården idag innan jag trillar in på avdelningen för fyra veckors socialiserande. Efterlängtat till tusen faktiskt, även om min kroppshydda inte erbjuder allt för mycket rörelseförmåga just nu så kan min mun fortfarande röra sig obehindrat.
Försökte mig ut på en promenad igår. En riktigt skön sådan blev det också till slut, när stelheten släppte. Solen gassade och jag gjorde ett stopp vid en gammal parkbänk och lät solens strålar värma det vinterbleka fejset lite extra. Jäklar vad bisarrt lycklig man kan bli av en liten gnutta sol. 

I fredags blev vi bjuckade på finmiddag hos familjen Rolinder/Nilsson i brantbacken. Där var det fullt hus då halva Lycksele var på besök. En vägg hade spikats upp i all hast och resultatet blev minst sagt strålande. En mysig kväll som avrundades hemma i soffan på Happis som så mången gång förr.
Lördag innebar extrapiff och en kvick stadstur. Kikade in på Rummet för att se om det kunde väcka lite vårinredningsinspiration men nja, jag var inte alltför imponerad. Visst, Marimekkogrejerna är stundtals fantastiska men inte riktigt vad jag letar efter just nu. Vad det nu är? Det återstår att se då jag letar vidare.
 
En middag på Biteline slukades innan vi landade i sköna stolar på Tonhallen och garvade bort några timmar med  Filip & Fredrik, som kom på besök. Noll förväntningar ledde till övervägande positivt omdöme. Mest överraskande: Filip kan sjunga (!) och låter dessutom inte helt olikt en viss Mr Winnerbäck.  Mycket mycket konstigt.
Vi fick också veta att Fredriks pappa, som satt bredvid oss, bara bajsar en gång i veckan och går under smeknamnet Anacondan och att Filips pappa alltid skanderar "Det här är livet!" likt Ranelid, åt saker som händer honom oavsett  bra eller dåligt. Slutligen fick Sundsvall sin nya slogan som blev en hybrid mellan Zäta, Vuxenvideo och Stenstan och lyder: SUNDSVALL -Ztenhårt! med en flygande penis som vapen. Bättre än: SUNDSVALL -Norrlands huvudstad? Well. Avgör själva.


Kommentarer
Postat av: Figgz

Synd att jag helt missade när de var här i Umeå. Sloganen här blev "Kom inte hit och com!". Tydligen en förädling av "Fuck you" (här trampar man inte på medborgarna; syftar på debatten om nedläggningen av Scharinska ifall du hört om den) samt med en avslutande knorr om att vi har så bra bredband i den här staden. Klart roligare än "Umeå. Vi vill mer." Vad hände med Björkarnas stad liksom? :)



Fint att ses sist! Krams!

2012-04-16 @ 19:21:50
Postat av: Svägo

Kuul med lite update här på bloggeriet :) När man hänger hemmavid är de gött att läsa lite skvaller här & där mellan mjölkningarna! Kör hårt så ses vi snart igen, tack för senast!

2012-04-17 @ 10:27:15
URL: http://fladderben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0