Verkligt och overkligt

Så kom dagen då vi skulle få en skymt av fröt som gror därinne. Henke hade valt att de skulle ske på hans födelsedag vilket gjorde det hela än mer spännande. Jag har kännt mig rätt cool inför det mesta tills någon vecka innan när alla skräckscenarion kom flygandes på en gång. Så nog var det två glada, men lite sammanbitna personer som satte sig i väntrummet. En trevlig BM vid namn Camilla kom och hämtade oss och frågade om hon kunde få bjuda in en barnmorskestudent under ultraljudet, vilket inte var några problem för oss. Efter några svep med proben kunde hon konstatera att det var en bebis därinne och allt därefter såg normalt ut. Vi fick höra att det verkade vara en "linslus" som poserade fint så alla delar syntes klart och tydligt. Magiskt och både en verklig och overklig känsla infann sig. Efteråt fick vi våra bilder och gick fnissiga iväg, fikade kaffe och bulle och andades ut.

Födelsedagsfirandet tog vid på kvällskröken då fisksoppa och tårta avnjöts i sällskap av mamma och Tomas, Hanna, Olov och lilla Lova, den sistnämdas premiärbesök på Happis. H fick stålar till kamerainköp samt färggranna tröjor att möta våren i.

I helgen drog H till fjällen och jag jobbade av några småsega pass på 25:an. En skön promenad och god middag hanns också med ute på Alnö och igår firandes att vi nått halvtid med en liten glassfest. Aptiten är det sannerligen inget fel på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0